Продаден Продава
55 000 € Цена м2: 550 €
Апартамент за продажба
  • Площ: 100 м2
  • Тип Имот: Апарт. 3+ спални
Продава
55 000 € Цена м2: 982 €
Самостоятелна къща в Елефтерес
  • Площ: 56 м2
  • Тип Имот: Самостоятелна къща
Продаден Продава
55 000 € Цена м2: 873 €
Апартамент в Неа Перамос
  • Площ: 63 м2
  • Тип Имот: Апарт. 1 спалня
Продава
55 000 € Цена м2: 248 €
Земя/Парцел Палио Чифлик

Земя/Парцел Палио Чифлик

Палио, Чифлик, Кавала Детайли
  • Площ: 222 м2
  • Тип Имот: Земя/Парцел