Продаден Продава
50 000 € Цена м2: 446 €
Апартамент за продажба
  • Площ: 112 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални
Продава
50 000 € Цена м2: 120 €
Атика

Атика

Атика, Атика Детайли
  • Площ: 415 м2
  • Тип Имот: Земя/Парцел
Продава
51 000 € Цена м2: 34 €
Имот за продажба в Благоевград

Имот за продажба в Благоевград

Благоевград, Благоевград, България Детайли
  • Площ: 1 499 м2
  • Тип Имот: Земя/Парцел
Продава
51 000 € Цена м2: 1 457 €
Неа Перамос

Неа Перамос

Неа Перамос, Кавала Детайли
  • Площ: 35 м2
  • Тип Имот: Студио
Продава
51 900 € Цена м2: 524 €
Апартаменти за продажба в Благоевград

Апартаменти за продажба в Благоевград

Благоевград, Благоевград, България Детайли
  • Площ: 99 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални