Продаден Продава
280 000 € Цена м2: 2 333 €
 Неа Перамос

Неа Перамос

Неа Перамос, Кавала Детайли
  • Площ: 120 м2
  • Тип Имот: Апарт. 3+ спални
Продава
285 000 € Цена м2: 2 065 €
Мезонет На Неа Ираклица

Мезонет На Неа Ираклица

Неа Ираклица, Кавала Детайли
  • Площ: 138 м2
  • Тип Имот: Мезонет
Продава
285 000 € Цена м2: 1 804 €
Къща на Неа Ираклица

Къща на Неа Ираклица

Неа Ираклица, Кавала Детайли
  • Площ: 158 м2
  • Тип Имот: Вила/Къща
Продава
300 000 € Цена м2: 2 500 €
Мезонет за продажба (Неа Ираклица, Кавала)
  • Площ: 120 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални