Продава
300 000 € Цена м2: 2 500 €
Мезонет за продажба (Неа Ираклица, Кавала)
  • Площ: 120 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални
Продава
300 000 € Цена м2: 2 778 €
Къща за продажба в Неа Перамос
  • Площ: 108 м2
  • Тип Имот: Вила/Къща
Продава
300 000 € Цена м2: 2 885 €
Mezonet Nea Iraklitsa

Mezonet Nea Iraklitsa

Неа Ираклица, Кавала Детайли
  • Площ: 104 м2
  • Тип Имот: Самостоятелна къща