Продава
270 000 € Цена м2: 2 250 €
Крайбрежен мезонет за продажба (Неа Ираклица)
  • Площ: 120 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални
Продава
270 000 € Цена м2: 3 103 €

Неа Ираклица, Кавала Детайли
  • Площ: 87 м2
  • Тип Имот: Мезонет
Продаден Продава
280 000 € Цена м2: 1 308 €
Palio Mezonett 3 floors

Palio Mezonett 3 floors

Палио, Чифлик, Кавала Детайли
  • Площ: 214 м2
  • Тип Имот:
Продаден Продава
280 000 € Цена м2: 2 333 €
 Неа Перамос

Неа Перамос

Неа Перамос, Кавала Детайли
  • Площ: 120 м2
  • Тип Имот: Апарт. 3+ спални