Продава
220 000 € Цена м2: 55 €
Поземлен имот в Сотириас, о. Тасос
 • Площ: 4 000 м2
 • Тип Имот: Земя/Парцел
Продава
220 000 € Цена м2: 1 128 €
Maisonette in Palio Chiflik

Maisonette in Palio Chiflik

Палио, Чифлик, Кавала Детайли
 • Площ: 195 м2
 • Тип Имот: Мезонет
Продава
225 000 € Цена м2: 3 214 €
НЕА СКИОНИ     Халкидиκи

НЕА СКИОНИ Халкидиκи

Криопиги, Халкидики Детайли
 • Площ: 70 м2
 • Тип Имот: Апарт. 3+ спални