Продаден Продава
200 000 € Цена м2: 1 613 €
palio-tsiflik

palio-tsiflik

Палио, Чифлик, Кавала Детайли
  • Площ: 124 м2
  • Тип Имот: Апарт. 3+ спални
Продаден Продава
200 000 € Цена м2: 2 500 €
Палио, Чифлик

Палио, Чифлик

Палио, Чифлик, Кавала Детайли
  • Площ: 80 м2
  • Тип Имот: Мезонет
Продава
220 000 € Цена м2: 1 833 €
Апартамент за продажба
  • Площ: 120 м2
  • Тип Имот: Апарт. 3+ спални