Продава
200 000 € Цена м2: 1 667 €
Двуетажен мезонет за продажба
  • Площ: 120 м2
  • Тип Имот: Мезонет
Продаден Продава
200 000 € Цена м2: 2 500 €
The View (Палио, Чифлик) за продажба
  • Площ: 80 м2
  • Тип Имот: Апарт. 3+ спални
Продава
200 000 € Цена м2: 870 €
Самостоятелна къща (Кавала, Паджио)
  • Площ: 230 м2
  • Тип Имот: Апарт. 3+ спални
Продава
200 000 € Цена м2: 2 353 €
Апартамент в Кавала
  • Площ: 85 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални