Продава
160 000 € Цена м2: 1 000 €
Кавала

Кавала

Кавала, Кавала Детайли
  • Площ: 160 м2
  • Тип Имот: Апарт. 3+ спални
Продава
170 000 € Цена м2: 1 977 €
КЪЩА ЗА ПРОДАЖБА

КЪЩА ЗА ПРОДАЖБА

Палио, Чифлик, Кавала Детайли
  • Площ: 86 м2
  • Тип Имот: Самостоятелна къща
Продава
180 000 € Цена м2: 194 €
Имот в Неа Перамос

Имот в Неа Перамос

Неа Перамос, Кавала Детайли
  • Площ: 926 м2
  • Тип Имот: Земя/Парцел