Продава
160 000 € Цена м2: 667 €
Мезонет за продажба

Мезонет за продажба

Елефтерес, Кавала Детайли
  • Площ: 240 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални
Продава
160 000 € Цена м2: 1 067 €
Мезонети за продажба или под наем
  • Площ: 150 м2
  • Тип Имот: Мезонет
Продава
160 000 € Цена м2: 1 000 €
Неа Перамос

Неа Перамос

Неа Перамос, Кавала Детайли
  • Площ: 160 м2
  • Тип Имот: Вила/Къща
Продава
160 000 € Цена м2: 1 000 €
Кавала

Кавала

Кавала, Кавала Детайли
  • Площ: 160 м2
  • Тип Имот: Апарт. 3+ спални
Продава
170 000 € Цена м2: 1 030 €
Мезонет за продажба (Неа Ираклица)
  • Площ: 165 м2
  • Тип Имот: Мезонет