Продава
28 800 € Цена м2: 128 €
ATHINA-ATTIKI

ATHINA-ATTIKI

Атика, Атика Детайли
  • Площ: 225 м2
  • Тип Имот: Земя/Парцел
Продаден Продава
29 000 € Цена м2: 21 €
Земя за продажба (Неа Перамос)
  • Площ: 1 400 м2
  • Тип Имот: Земя/Парцел
Продаден Продава
30 000 € Цена м2: 18 €
Земя за продажба (Неа Ираклица)
  • Площ: 1 668 м2
  • Тип Имот: Земя/Парцел