Продаден Продава
80 000 € Цена м2: 1 096 €
Неа Перамос

Неа Перамос

Неа Перамос, Кавала Детайли
  • Площ: 73 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални
Продаден Продава
82 000 € Цена м2: 1 390 €
Апартамент за продажба в Неа Ираклица
  • Площ: 59 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални
Продаден Продава
85 000 € Цена м2: 733 €
Апартамент Кавала
  • Площ: 116 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални
Продава
85 000 € Цена м2: 28 €
nea iraklitsa

nea iraklitsa

Неа Ираклица, Кавала Детайли
  • Площ: 3 000 м2
  • Тип Имот: Земя/Парцел