Продава
75 000 € Цена м2: 1 293 €
nea iraklitsa

nea iraklitsa

Неа Ираклица, Кавала Детайли
  • Площ: 58 м2
  • Тип Имот: Апарт. 1 спалня
Продаден Продава
75 000 € Цена м2: 1 000 €
Неа Ираклица

Неа Ираклица

Неа Ираклица, Кавала Детайли
  • Площ: 75 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални
Продава
78 000 € Цена м2: 929 €
Апартамент за продажба (7)
  • Площ: 84 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални
Продава
78 000 € Цена м2: 1 083 €
Неа Перамос

Неа Перамос

Неа Перамос, Кавала Детайли
  • Площ: 72 м2
  • Тип Имот: Апарт. 1 спалня