Продаден Продава
69 000 € Цена м2: 767 €
Апартамент за продажба в Палио Чифлик
  • Площ: 90 м2
  • Тип Имот: Апарт. 3+ спални
Продава
70 000 € Цена м2: 359 €
Zemya za prodazhba

Zemya za prodazhba

Неа Ираклица, Кавала Детайли
  • Площ: 195 м2
  • Тип Имот:
Продава
70 000 € Цена м2: 700 €
deksameni  kavala

deksameni kavala

Кавала, Кавала Детайли
  • Площ: 100 м2
  • Тип Имот: Апарт. 3+ спални
Продаден Продава
73 000 € Цена м2: 811 €
Apartment Palio,-Chiflik

Apartment Palio,-Chiflik

Палио, Чифлик, Кавала Детайли
  • Площ: 90 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални