Неа Ираклица

Апарт. 2 спални За продан

Неа Ираклица, Кавала
75 000 €
75 м2
Продаден

Характеристики

  • Партер
  • Близо до морето
  • Светъл
  • Обзаведен
  • Ново строителство

Описание

75KV.M. NEA IRAKLITSA NOVO STROITELSTVO

Още