Наем
3 300 € 3300 €/Месечно
Апартамент под наем (1) (Неа Ираклица)
  • Площ: 102 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални
Наем
3 300 € 3300 €/Месечно
Мезонет под наем (Неа Ираклица, Кавала)
  • Площ: 100 м2
  • Тип Имот: Мезонет
Наем
3 300 € 3300 €/Месечно
Луксозен апартамент Ксениа (Нае Ираклица)
  • Площ: 70 м2
  • Тип Имот: Апарт. 3+ спални
Наем
3 410 € 3410 €/Месечно
Амос луксозен апартамент

Амос луксозен апартамент

Неа Ираклица, Кавала Детайли
  • Площ: 50 м2
  • Тип Имот: Апарт. 1 спалня
Наем
3 410 € 3410 €/Месечно
Апартамент под наем в Неа Перамос
  • Площ: 75 м2
  • Тип Имот: Апарт. 2 спални