Неа Ираклица

Апарт. 1 спалня Наем:

Неа Ираклица, Кавала
1 500 €
1500 €/ Месечно

Характеристики

  • Близо до морето
  • Боядисан
  • Партер
  • Обзаведен
  • A/C
  • Ново строителство
  • Двор
  • Барбекю

Описание